Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Sportske narukvice

U svijetu gdje izražavanje vlastite strasti postaje sve važnije, Sailbrace sportske narukvice postale su neizostavan dio osobnog stila. Više od običnog modnog dodatka, ove narukvice postaju živopisni izraz naših hobija i ljubavi prema različitim sportskim aktivnostima. Brand Sailbrace uvodi nas u svijet elegancije i simbolike, pružajući nam jedinstvenu priliku da nosimo sa sobom priče o strasti i predanosti našim omiljenim sportovima. Kroz razne sportove, zajedno ćemo otkriti kako ovi mali komadiću nakita nose sa sobom veliku priču o strasti i inspiraciji. Spremni ste zakoračiti u svijet Sailbrace narukvica koje ne samo da krase našu ruku već i pričaju priču o onome što volimo raditi? Krenimo zajedno na ovo putovanje inspiracije i osobnog stila.

Nakit Sailbrace Bike SB4143

26,00 €
19,50 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 19,50 €
Saznaj više

Nakit Sailbrace Tennis SB4355

26,00 €
19,50 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 19,50 €
Saznaj više

Nakit Sailbrace Run SB4271

26,00 €
15,60 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 15,60 €
Saznaj više

Nakit Sailbrace Mountain SB4072

26,00 €
19,50 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 19,50 €
Saznaj više

Biciklizam na tvom zglobu

 

Sailbrace narukvica s nježnim biciklističkim simbolom ne samo da ukrašava vaš zglob, već stvara ritam emocija. Svaki okret pedala postaje melodija slobode, dok vas ovaj jedinstveni privjesak podsjeća na neizmjerne avanture i radosti koje biciklizam donosi. 

Osvoji Visine uz Sailbrace

 

Sjeti se trenutka kad si osvojio vrh planine – trenutka uspjeha i snage. Sa Sailbrace narukvicom s planinarskim privjeskom, taj doživljaj je uvijek s tobom. Nosite simbol visina, osjetite snagu planinarenja i doživite slobodu svaki put kad pogledate prema svom zapešću.

Sjeti se svoje snage

 

Znaš onu euforiju nakon intenzivnog treninga? Osjećaj kao da ste osvojili vlastito tijelo. Uz Sailbrace narukvicu s privjeskom utega, osjetite tu snagu kad god poželite. Neka vam svaki privjesak podsjetnik bude na nevjerojatnu snagu koju posjedujete.

Osvježi Stil na Terenu

 

Tenis je više od igre; to je strast koja oslobađa energiju i posvećenost. Nošenje narukvice s teniskim simbolom može poslužiti kao podsjetnik na tu strast, pružajući inspiraciju za elegantan pristup izazovima kako na terenu, tako i izvan njega.

Sloboda tvojih koraka

 

Trčanje ne samo što oslobađa tijelo, već i dušu, pružajući osjećaj slobode i energije. Nositi narukvicu s simbolom trčanja može poslužiti kao poticajan podsjetnik na moć vlastitih koraka u svakodnevnim izazovima.

Euforija na snijegu

 

Nošenje narukvice sa simbolom skijanja može poslužiti kao podsjetnik na euforiju snijega i hrabrost koju donosi svaki slijedeći spust niz padinu, pružajući poticaj u suočavanju s izazovima izvan skijaške staze.

Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja