Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Bliži se rođendan bliske osobe, a nemate ideju što joj pokloniti? Godišnjica je iza ugla, a vi razbijate glavu pokušavajući smisliti kreativan dar?

Bilo da tražite poklone za djevojačku ili momačku večer, rođendan, vjenčanje, godišnjicu, rođenje djeteta ili neku drugu prigodu - rješenje pronađite u personaliziranim narukvicama.

Najlakši način da nekome kažete da vam je važan je da ne kažete ništa – dovoljno je pokloniti originalnu i personaliziranu narukvicu.

Narukvice za parove pružaju vam osjećaj povezanosti svakog dana i svakom trenutku. Jednake narukvice stalni su podsjetnik na vašu drugu polovicu, a ujedno i jedinstven način da izrazite svoju ljubav i povezanost.

Ne možete pogriješiti s jednostavnim Borboleta Classic narukvicama s čvorićima. Ako ste u potrazi za nečime što će predstavljati vaše zajedničke interese – poput fotografije, sporta ili glazbe – tada će vam više odgovarati Sailbrace narukvice. Naš favorit za parove su narukvice s motivom sidra kao simbola povezanosti, snage i stabilnosti.

 Borboleta nakit oduševljava žene diljem svijeta još od 2012., a prepoznata je kao brand jedinstvenog i ženstvenog nakita s karakterom.

Priča o Borboleti počinje poznatim citatom “Happy girls are the prettiest”, a upravo ovakav poklon dočarava misao kako je ljepota upravo u sitnicama koje nas čine sretnima.

Najdražoj ženi u svom životu možete pružiti dnevnu dozu čarolije uz personaliziranu Borboleta narukvicu s inicijalom.

Stavite joj osmijeh na lice za rođendan ili godišnjicu ili ju povodom Majčinog dana raznježite setom narukvica s inicijalima djece.

Borboleta nakit upotpunit će svaki outfit – od poslovnog do casual i sigurno je modni dodatak koji nikad neće skidati. 

Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja