Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

WATCH-A-PORTER je online adresa na kojoj utrka s vremenom završava. Vrijeme nikad nije bilo više fashion i trendy jer mi nudimo najnovije kolekcije muških i ženskih satova za svaku priliku. Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, možete saznati na WATCH-A-PORTER-u.

WATCH-A-PORTER je dobitnik nagrade za Web trgovca godine u kategoriji Fashion & Accessories 2019. godine u organizaciji Shopper’s minda!

Na najveće regionalno E-commerce natjecanje prijavilo se 195 web trgovina, a ocjenjivala se tehnička sukladnost, sigurnost plaćanja, zadovoljstvo kupaca te korisničko iskustvo.

Najviše se ponosimo ocjenom naših kupaca koji su nam dali 397 od 400 mogućih bodova!

 

 

Uz redovite novitete u našoj ponudi, nudimo satove jedinstvenog dizajna najpoznatijih proizvođača, nakit te sunčane naočale za žene i muškarce. Našim korisnicima štedimo vrijeme i novac garantirajući kvalitetu, autentičnost i vrhunsku uslugu. Skrenut ćemo vam pažnju na detalje i ponuditi nove pristupačne i trendy modele koji odlično odgovaraju vašem stilu. Sat nije samo modni dodatak, sat je odraz osobnosti i karaktera.

 

WATCH-A-PORTER nudi najbolje za svaki stil.

 

Mi ne računamo vrijeme, mi ga živimo!

 

Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja