Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €

Košarica 0 0

Klub vjernosti

Članom WATCH-A-PORTER Kluba vjernosti postajete registracijom na WATCH-A-PORTER korisnički račun. Da bi mogli sakupljati bodove, prilikom svake online kupovine potrebno se prijaviti korisničkim imenom i lozinkom. Svi registrirani korisnicima unutar svog korisničkog profila imaju detaljan uvid u stanje bodova i trenutnu razinu ostvarenog popusta. Jednom aktivirano članstvo nije potrebno produljivati.

Obračun sakupljenih bodova vrši se po sistemu 1 € = 10 bodova, a vrijedi za sve načine plaćanja (e-banking, opća uplata, pouzeće, kreditna kartica- Premium Visa, MasterCard, Maestro, Visa).

 

do 750 Bodova – 5% popusta

1500 Bodova – 7% popusta

3000 Bodova – 10% popusta

4000 Bodova – 15% popusta

 

Bodovi se dobiju za konačnu protuvrijednost u eurima. Primjerice, ako je puna cijena proizvoda 75 € i Vaš popust iznosi 10%, konačna cijena je 67.5 €. Za tu transakciju dobiti ćete 675 bodova.

Bodovi se ne obračunavaju na troškove dostave.

Popust koji ostvarite u Klubu vjernosti vrijedi samo za jedan najskuplji proizvod u košarici koji već nije snižen. Ukoliko u košarici imate više proizvoda popust se automatski primjenjuje na najskuplji proizvod.

Popust koji ostvarite u Klubu vjernosti ne može se zbrajati sa ostalim popustima i akcijama.

Popust koji ostvarite u Klubu vjernosti može se iskoristiti na proizvodu koji je već snižen samo ako je popust ostvaren u Klubu vjernosti veći od popusta koji je na proizvodu. U tom slučaju ostvarujete samo popust ostvaren u Klubu vjernosti. Primjerice, proizvod koji želite kupiti snižen je 10%, a vi imate 1500 bodova (taj iznos Vam omogućuje popust od 7%). U tom slučaju popust ostvaren u Klubu vjernosti neće se prikazati.

U slučaju gdje je proizvod na sniženju od 10%, a Vi imate 4000 ili više bodova (taj iznos Vam omogućuje 15% popusta), inicijalni popust od 10% se briše i na taj proizvod dobivate 15% popusta na punu cijenu.

Obračunsko razdoblje je 1 godina od učlanjenja, tako da se svakom članu bodovi brišu (arhiviraju) svake godine na dan učlanjenja. Svake sljedeće godine korisnik sakupljanje bodova započinje iz početka.

Ukoliko u godini dana sakupljenim bodovima premašite trenutni razred u kojem se nalazite, automatski prelazite u viši razred te stiječete pravo na korištenje popusta višeg razreda do kraja tekuće godine učlanjenja.

WATCH-A-PORTER zadržava pravo poništenja članstva u bilo kojem trenutku, ukoliko je član prekršio navedene uvjete i pravila na koje je bezuvjetno pristao prijavom u WATCH-A-PORTER Klub vjernosti.

Popust ne vrijedi za brandove Tag Heuer, Longines, Nomos, Zenith, Anonimo te Baume & Mercier, Rolex, Cartier, Omega, Breitling.

Članovi su dužni sami ažurirati svoje kontakt podatke te svaku promjenu prijavati na [email protected]. Član može odustati od članstva bez prethodne najave slanjem e-maila na: [email protected].

WATCH-A-PORTER zadržava pravo promjene Uvjeta i pravila članstva kao i pravo na ukidanje WATCH-A-PORTER Kluba vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

 

Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja