Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

ZAŠTO POKLONITI SAT OVOG BOŽIĆA?

Znate li za nekoga u vašem bliskom krugu tko nema sat? Zašto im ne kupiti jedan ovog Božića?

Objavljeno: 01.12.2021

Opet nam se približava blagdansko vrijeme. Imate dugačak popis prijatelja i članova obitelji kojima želite kupiti poklon, ali nemate ideja za darove.

Jeste li razmišljali o satu? Naravno, budući da ovo čitate na web shopu koji prvenstveno prodaje satove, priznajemo da ne možemo biti potpuno nepristrani. No dopustite da vam uz nekoliko primjera pokušamo dočarati zašto zaista vjerujemo da su satovi odlični pokloni za Božić.

SATOVI SE MOGU NOSITI U SVIM PRILIKAMA

Satovi su jedan od najprilagodljivijih modnih dodataka koje možete posjedovati jer se mogu nositi u toliko različitih prilika. Bilo da odlazite na posao, provodite aktivno vrijeme u prirodi ili se sređujete za odlazak na vjenčanje, sat se može uklopiti u svaki outfit.

Primjerice, s minimalističkim modelima koje nude brandovi kao što su CLUSE ili Vincero, možete biti sigurni da će biti prigodni za sve situacije, od jutra do večeri.

Ako ste pak u potrazi za satom neobičnijeg i posebnijeg dizajna koji će vjerno predstavljati osobnost osobe za kojega ga kupujete, pogledajte kolekcije brandova Daniel Klein i Lee Cooper.

 

SATOVI KOJI ĆE ODGOVARATI POSLOVNOM LOOKU

Svako radno mjesto ima drugačija pravila kada je u pitanju odijevanje. Dok su neka radna okruženja formalna, druga su casual, a na trećima se nose specijalne uniforme. S obzirom da je naša ponuda satova zaista raznovrsna, sigurni smo da ćete pronaći odgovarajući model za osobu na vašoj listi.

Imate prijatelja koji radi fizički posao, na otvorenom ili u raznim vremenskim uvjetima? Još nismo upoznali Casio G-Shock koji ih ne može sve izdržati. 

G-Shock je urarski starosjedioc i jedan od satova koji vas uvodi direktno u vjerni klub pratitelja fantastične kolekcije legendarnog Casia. Apsolutno drugačiji od ostalih, predvodnik i trendsetter u svijetu masivnih, otpornih i svestranih satova inspirirao je mnoge ostale brandove da krenu u razvoj sličnih satova. Do sada mu nitko nije došao niti blizu. Uvjerite se u sve što jedan G-Shock može.

 

 

Ako pak tražite inspiraciju za prijateljicu koja radi u organizaciji s vrlo konzervativnim dress codeom, predlažemo klasični CLUSE La Tetragone ili satove iz Tissotove Everytime kolekcije.

Primjerice, srebrni satovi s metalnom narukvicom dokaz su da je klasika s razlogom klasika. Sat koji je jednostavan, ali bezvremen i uvijek moderan. Svaki model nudi dašak nečeg posebnog. Mala, ali dovoljna razlika koja omogućuje da možete nositi „običan“ srebrni sat, ali i dalje biti jedinstveni.

Također, u posljednjih nekoliko godina, boja rozog zlata popularnija je nego ikad. Satovi su upečatljivi, odsjaj je posebniji od bilo koje druge boje, a stvarno nema elegantne kombinacije uz koju neće odgovarati.

 

SATOVI SU TRADICIONALNI

Satovi su osnovni i najpopularniji modni dodatak još od 16. stoljeća kada su izumljeni. Iako su tradicionalno bili muški dodatak, danas više ne postoje ograničenja u pogledu modela, stilova, boja ili osoba kojima su namijenjeni.

Sigurni smo da na svojoj listi poklona imate osobu koja „sve ima“ i koja vam zadaje glavobolje svaki put kad morate misliti prikladan dar. Obećajemo vam da sa satom ne možete pogriješiti.

Za osobu koja preferira klasične modele i svevremensku eleganciju, ne možete pogriješiti s brandom Tissot i njihovim kolekcijama Le Locle, Carson i Tradition.

Tissot je brand osnovan 1853. i nakon gotovo 170 godina urarske tradicije, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetan sat predivnog dizajna.

Osim toga, luksuzni satovi s godinama dobivaju na svojoj vrijednosti te vam ovo može biti prilika da darujete poklon koji će se prenositi kroz generacije.

 

SATOVI IMAJU PRISTUPAČNE CIJENE

Svatko ima drugačiju percepciju riječi pristupačno, ali mi vam možemo ponuditi širok raspon modela bez obzira što taj izraz znači za vas.

Kako postoji veliki izbor različitih satova, tako postoje i različite cijene, stoga možete odabrati model ovisno o vašem budžetu. Na našoj web stranici postoji mogućnost filtriranja satova po cijenama i odabira modela unutar vašeg cjenovnog ranga što znači da ovaj Božić možete proslaviti bez financijskog pritiska.

Satove za djecu i odrasle možete pronaći već od 24 € – cijena u koju nije uračunat naš trenutni popust!

 

 

Ako vam je potrebna dodatna inspiracija za poklone, pogledajte neke od naših prethodnih objava na blogu!

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami