Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Zašto (ne) kupovati na WATCH-A-PORTERU?

Naša godina: Od grešaka do napretka

Objavljeno: 07.12.2023

Vjerujemo da znaš onu priču o čovjeku kojem je ukraden konj.

Nakon što su mu ukrali konja, susjedi su mu rekli: „Uff, ovo je grozno“. On je samo slegnuo ramenima i rekao: „Možda.“

Nakon što je nakon mjesec dana neočekivano dobio na poklon tri konja, susjedi su rekli: „Pa ovo je sjajno“. On je samo slegnuo ramenima i rekao: „Možda“.

Nakon što je njegov sin slomio nogu jašući na jednom od novih konja, susjedi su rekli: „Uff, ovo je grozno“. Ponovno je slegnuo ramenima i rekao „Možda“.

Napokon, započeo je rat te su mladi iz sela pozvani u vojsku u koji njegov sin nije bio pozvan zbog slomljene noge. Susjedi su opet rekli: „Ovo je dobra vijest za tebe“. Kao i svaki put do sada, slegnuo je ramenima i rekao: „Možda“.

Tko nam je najbitniji?

 

Činjenica je da nikada ne možemo znati je li ono što se događa zapravo dobro ili loše za nas. Tek nakon nekog vremena možemo vidjeti kako je utjecalo na nas i naše živote.

Sličnim mindsetom vodimo se u WATCH-A-PORTERU. U međuvremenu naučili smo da trebamo uvijek držati oči otvorene i uši načuljene, prvenstveno ako informacija dolazi od nekoga koga smatramo najbitnijima.

A, to si ti. Da, ti koji čitaš ovaj tekst. Naš (potencijalni) kupac.

Tvoje zadovoljstvo nam je najbitnije i iskreno težimo tome da cijelo iskustvo kupnje kod nas uvijek bude na najvišoj razini. Pritom ne mislimo samo na zadovoljstvo proizvodom nego i na brzinu dostave, komunikaciju sa službom za korisnike, servisom ako ga ikada zatrebate i slično…

Ali, ne ide uvijek tako kako zamislimo pa smo iz tog razloga napravili ovaj popis kako bismo bili potpuno transparetni jer s tobom želimo imati otvorenu komunikaciju i želimo ti pokazati koliko nam značiš.

Da se nadovežemo na priču s početka… Iako smo se u trenucima kada su se ove greške događale osjećali loše, pokušali smo izvuči najviše što možemo iz njih. Nakon svake naše greške pokušali smo otkriti zašto se dogodila i što možemo napraviti da se više ne ponovi.

Najveće greške koje smo napravili

 

Pa, krenimo 😊

  1. Poslali smo ti pogrešan proizvod.

Najčešći razlog ipak je ljudska pogreška jer nije primjećeno da se u paket stavlja krivi proizvod. Nakon toga napravili smo određene promjene u procedurama. Nažalost, i nakon toga nam se dogodilo da pošaljemo krivi proizvod, ali samo dva puta. Totalni postotak pogreške nakon uvođenja nove metode je 0,09%. Ako brojeve okrenemo, čak 99,91% paketa šaljemo ispravno.

 

  1. Poslali smo ti neispravan proizvod

Koliko god se trudili da svaki proizvod pregledamo prije samog slanja, znalo nam se dogoditi da stigne sat kojem, primjerice, ne radi baterija. Razumijemo frustraciju koja slijedi nakon toga jer nije dobar osjećaj dobiti novi proizvod koji nije u idealnom stanju, ali znaj da ćemo napraviti sve da besplatno prikupimo proizvod te da zamjena bude kod tebe u rekordnom roku.

 

  1. Stigla ti je oštećena ambalaža

Da, događalo nam se i to. Koliko god se trudili dobro zaštititi proizvod, ponekad ne stigne onako kako smo to zamislili. Nakon toga brzinski smo organizirali dostavu te je zamjenska ambalaža bila na adresi u roku 24-48 sati.

 

  1. Htjeli smo ti naplatiti proizvod pouzećem, a već je plaćen kreditnom karticom

Jedna od najgorih situacija koja nam se dogodila jer znamo da se u tvom umu odmah stvore najgori scenariji i da povjerenje ispari u sekundi. Nakon toga promijenili smo način kreiranja naljepnica za dostavu te nam se to od tada nijednom nije dogodilo.

 

  1. Naručena su dva proizvoda, a stigao ti je samo jedan

Dogodilo nam se nekoliko puta, većinom kada netko naruči dva identična proizvoda. Nakon toga, napravili smo sustav koji nam drugom bojom naglašava narudžbe koje sadrže više istih proizvoda.

 

  1. Stići će ti sat, a baterija će prestat radit za desetak dana

Ako se to i dogodi, javi nam odmah te ćemo organizirati prikup na tvojoj adresi, a baterija će se promijeniti u ovlaštenom servisu. Dio kupaca tu griješi te ide servisirati sat kod najbližeg urara te tada dolazi do neovlaštenog i/ili nestručnog otvaranja. Preporučujemo da za sve servise prvo kontaktiraš nas.

 

  1. Naručen proizvod ti neće biti isporučen

Najčešće nam se dogodi greška prilikom ažuriranja stanja proizvoda jer nam gotovo svakodnevno dolaze novi proizvodi. Nema isprike za ovu situaciju, pogotovo za kupce koji kupuju nekome poklon, a mi ih moramo razočarati. Nakon promjena koje smo napravili u procedurama, ove situacije su zaista rijetke jer smo dodali nekoliko dodanih provjera u sustavu koje sprječavaju pogrešku.

 

  1. Poslali smo ti kod za popust koji ne radi

Uff, to nam se znalo dogoditi iz dva razloga. Jednom nam je kod za popust istekao, ali obavijest o njegovom trajanju je i dalje bila javna. Drugi put nam se dogodilo da smo objavili kod za popust za Borboletu, a u sustavu smo označili drugi brand. Dodali smo opciju u sustav koji od sada onemogućuje slične pogreške.

Ovo naravno, nije sve. Bilo je još grešaka i poneki neodgovoreni mail i poneki neodgovoreni poziv.

 

Greške su ključan dio napretka

 

Poanta cijelog teksta je u tome da svi griješe. Svaki web shop ili bilo koja fizička trgovina griješe.

Mi se trudimo, kada dođe do neželjenog rezultata, da instantno reagiramo i da u nijednom trenutku niste sami u tom procesu.

Jedan pogled na naše recenzije na Facebooku i Googleu dokazat će ti da su naše greške samo iznimka, a nikako pravilo. Na Facebooku imamo ocjenu 5.0 od preko 460 recenzija, a na Googleu dali ste nam ocjenu 4.9 od preko 400 recenzija.

Još jednom ti se želimo zahvaliti na povjerenju i ako si ti među kupcima koje smo zeznuli želimo ti se ispričati. Kao znak isprike dajemo ti kod: SORRY koji možeš upisati prilikom naručivanja te ćeš na taj način ostvariti dodatan popust na već snižene proizvode. Samo unesi kod i to je to.

Hvala ti na čitanju 😊

Komentari (1)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali…
Mrc
Tko radi taj i griješi,želim vam svu sreću u daljnjem poslovanju,super ste
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami