Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

ZAŠTO JE NARUKVICA VAŽAN MODNI DODATAK?

PRONAĐI SVOJU SAVRŠENU NARUKVICU I OBOGATI SVOJE KOMBINACIJE…

Objavljeno: 22.03.2023

Znaš onaj osjećaj kad misliš da nemaš više ništa za obući? Jednostavno ti se sve čini bezveze i kao da više nemaš kombinacija u kojima sjajiš. Odlučiš dodati neku sitnicu, modni dodatak, a onda odjednom se osjećaš kao da je to druga roba. Umjesto da daš stotine eura na novu odjeću, ovako je potrošeno 20 – 30 eura.

Zašto je to tako?

 

Pa idemo se malo vratiti u povijest…

Nakit je modni dodatak koji nas je oduvijek privlačio. Narukvice, ogrlice i naušnice u mnogim kulturama imaju svoje značenje. Većinom predstavljaju status, bogatstvo, vjeru, titulu i tako dalje. Premda živimo u modernijem vremenu, nakit i dalje ostaje relevantan. Danas ga više nose žene, ali to ne znači da nema i nešto za muškarce.

Ne samo da nam daje osjećaj ljepote i elegancije, nakit nam također omogućuje da izrazimo svoju osobnost i stil.

Kada recimo odjeneš jednostavnu bijelu majicu, plave traperice i crne tenisice, to će na prvu izgledati kao nešto ne toliko posebno, ali kada k tome dodaš narukvicu, izgledat će bolje, a nitko neće znati da je to samo zbog jedne narukvice.

Što čini narukvice posebnim modnim dodatkom?

 

Narukvice se mogu naći u različitim materijalima, od plemenitih metala do stvari koje možemo naći u prirodi (npr.kamen). Također, mogu se naći u različitim stilovima, od elegantnih i sofisticiranih do onih više neobičnih. Njihova raznovrsnost dokazuje da postoji nešto za sve.

Naravno, postoji i drugi nakit kao što je ogrlica ili prsten, ali narukvica je uvijek bila nekako posebna. Naš tim se također pitao zašto je to tako i došli smo do jedne vrlo zanimljive teorije…

Stvar je u praznim rukama. Na prvu zvuči čudno, ali dopusti da ti objasnimo. Istina je da narukvice imaju različita značenja u mnogim kulturama, ali usporedimo današnje nošenje narukvica sa satovima.

Sat je još jedan odličan modni dodatak koji neki ljudi i koriste kao statusni simbol, baš kao nekad narukvice. Ta nas je činjenica potaknula na razmišljanje da je možda stvar u tome što nosimo na ruci. Kvalitetan i lijep sat se odmah primijeti baš kao i narukvica.

Mora biti to, ali čak i ako je naša teorija kriva, postoji nešto stvarno posebno u narukvicama kada je u pitanju moda.

 

 

Kako narukvice mogu izraziti TVOJU osobnost i stil

 

Uz sve navedeno, narukvice nisu samo lijepi dodatak, već one imaju i simboličnu vrijednost.

To može biti vjersko značenje, nešto osobno, a može biti i poklon od tebi drage osobe, što joj automatski daje i sentimentalnu vrijednost.

Tvoj izbor narukvice odraz je toga kako se želiš izraziti u smislu mode. Tvoji interesi, osjećaji i tako dalje, sve je to opisano u jednoj narukvici. Zato bilo da je kupuješ dragoj osobi ili sebi uvijek moraš gledati da je personalizirana. Kad već pričamo o ovome, ako želiš pokloniti personaliziranu narukvicu kao poklon, savjetujemo da pročitaš više OVDJE.

Uglavnom, da se vratimo na temu. Baš kao i satovi, narukvice trebaju odgovarati tvom stilu i načinu života. Ako se odijevaš elegantnije, trebaš više gledati kožne narukvice. S druge strane, ako si više sportski tip, definitivno će ti bolje odgovarati narukvice lakšeg materijala.

Narukvice kao simbol ljubavi

 

Osim što služe kao modni dodatak, narukvice mogu poslužiti kao simbol, pogotovo kada su u pitanju ljubav ili prijateljstvo. Ljubav je nešto što svaka osoba želi osjetiti i doživjeti u svom životu. Bilo da ste ti i tvoja draga osoba u romantičnoj vezi ili ste dobri prijatelji, dijeljenje emocija i uspomene su nešto što će zauvijek ostati u vašim srcima. A što ako postoji način da ovu ljubav, prijateljstvo ili strast prema nečemu fizički simbolizirate? Narukvice za parove ili prijatelje su upravo to!

Narukvice za parove su poseban tip nakita koji se nose kao simbol ljubavi ili prijateljstva. To može biti simbol ljubavi između dvoje ljudi, prijateljstva između dvije osobe ili strasti prema nekom hobiju koje dijelite. Ovaj jedinstveni dodatak odijevanju donosi sa sobom veliku simboliku i značenje, što ga čini izvanrednim poklonom za nekoga koga voliš.

 

Narukvice prilagođene tebi

 

Nakon što smo ti predstavili našu teoriju i koncept nošenja narukvice, želimo ti predstaviti favorite – Sailbrace i Borboleta narukvice.

Zašto smo odabrali baš njih?

Ova vrsta nakita je jako popularna u posljednje vrijeme i savršena je za one koji žele nešto neobično i moderno. Elegantne su, a istovremeno i nevjerojatno udobne za nošenje. Uz to dolaze s privjescima u obliku sidra, bicikla, križa, srca, leptira, djeteline i još mnogo toga. To ih čini savršenim za one koji žele personalizirati svoj nakit i stvoriti nešto što je unikatno i posebno.

Istraži našu kolekciju muškog i ženskog nakita i nađi svoju narukvicu.

Ako imaš dodatnih pitanja ili trebaš savjet, slobodno kontaktiraj našu korisničku službu na broj telefona 018008075 ili na mail adresu [email protected].

Naši stručni i ljubazni djelatnici će rado odgovoriti na sva pitanja i pomoći ti u odabiru.

Nadamo se da ćeš naći nešto što odgovara tvom ukusu.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja