Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Na Watch-a-Porter stigao je novi brend ručnih satova

Kapten & Son - brend ručnih satova koji slavi svaki trenutak

Objavljeno: 13.12.2017

Kapten & Son popularni je lifestyle brend koji oduševljava kupce diljem svijeta. U svojoj šarolikoj ponudi Kapten & Son ima sve ono što treba jednom slobodoumnom građaninu svijeta koji voli istraživati nove stvari, putovati na mjesta na kojima nikada nije bio, doživljavati nova iskustva i tražiti avanture koje će svakodnevicu učiniti podnošljivijom. U ponudi se ovog popularnog  brenda tako nalaze ručni satovi za žene i muškarce, sunčane naočale, ruksaci koji nose imena svjetskih metropola i omoti za putovnice.

Proizvodi brenda Kapten & Son spajaju njemački dizajn i besprijekornu kvalitetu te obećavaju da će biti stylish suputnik na svakom vašem putovanju, šetnji, pohodu, ma u svakoj novoj avanturi u koju se upustite. Od svega što svojim kupcima nudi ovaj brend, koji promiče vedar duh, najviše pažnje privlače upravo ručni satovi, a razlog tomu je vješto kombiniranje jednostavnosti i elegancije u samo jednom modnom dodatku. Ono što nedvojbeno odlikuje stil ručnih satova Kapten & Son je classy dizajn koji će podignuti svaki vaš styling dodajući mu uvijek poželjnu notu profinjenosti. Od lakirane kože boje trule višnje pa sve do super popularnih nijansi ružičaste, žene će u ponudi brenda Kapten & Son vrlo lako pronaći idealan ručni sat za sebe, a to će lako učiniti i muškarci jer brend nudi različite stilove: od navy modre preko klasične smeđe kože pa sve do moćne crne. Kapten & Son satovi su upravo oni koje nikada nećete htjeti skinuti sa zapešća!

Kapten & Son na vrlo zanimljiv i inspirativan način promiče važnost svakog proživljenog trenutka pa tako pozivaju svoju vjernu publiku da se uključi u akciju i svoje najljepše Instagram trenutke označe hashtagom #kaptenmoment. Svakog mjeseca, brend odabire 3 pobjednika s najljepšim fotografijama i vraća im iznos u vrijednosti kupljenog sata. Sve trenutke svojih vjernih kupaca Kapten & Son sabire na jednom inspirativnom mjestu s namjerom da ukaže na važnost trenutka te da proširi hvalevrijednu poruku važnosti uživanja u životu. Kapten & Son jedan je od onih brendova koji svoju vjernu publiku okupe ne samo zbog kvalitete, dizajna i izvrsnosti svojih proizvoda već i zbog misije koju šire, a koju ljudi naprosto obožavaju!

 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami