Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Pokloni za curu

Savjetnik za kupnju savršenog poklona s kojim ne možeš pogriješiti

Objavljeno: 01.03.2019

Tražite poklon za suprugu, curu, prijateljicu ili mamu?

Ne znate koji je najbolji poklon za rođendan, godišnjicu, promociju ili Valentinovo?

Možda samo želite pokazati nekome koliko ga volite i na "običan" dan?

Uz sve to, vaš je budžet ograničen i niste sigurni da za taj novac možete voljenu osobu oboriti s nogu?

U krivu ste!

Jedna stvar je sigurna! Žene obožavaju poklone koje će, ne samo ponosno nositi, nego će i sve prijateljice biti ljubomorne na njih!

Pokazat ćemo vam nekoliko naših najdražih satova i narukvica, prilagoditi ih budžetu i prigodi te vam možemo garantirati da sretnici koja dobiva poklon osmjeh neće silaziti s lica, dok zavidni pogledi njenih prijateljica neće silaziti s njenog zapešća!

Borboleta – ultimativni poklon

 

Vjerojatno ne postoji žena koja prati trendove, a da nije čula ili već ne posjeduje Borboleta narukvicu.

Otkako su se pojavile, njihova popularnost samo raste i sasvim smo sigurni da bi Borboleta bila pun pogodak!

Riječ Borboleta u prijevodu s portugalskog jezika znači “leptir”. Iz tog razloga na svakoj narukvici možete vidjeti malog zlatnog leptirića.

Izuzetno prihvatljiva cijena Borboleta narukvica koje u našoj ponudi možete pronaći već od 12 €, dok su niže prikazani modeli dostupni već od 27 €. (Navedene su osnovne cijene, a ako se prijavite na naš newsletter, dobit ćete kod za popust koji možete iskoristiti čak i ako su proizvodi već sniženi!)

Predstavljamo vam tri naša najpopularnija modela: predivnu crnu narukvicu s leptirićem, ljubavnu crvenu sa srcem te narukvicu s inicijalom voljene osobe!
 

 

Model na koji posebno treba obratiti pažnju je narukvica sa slovom. Dolazi u četiri boje i sadrži sva slova abecede. Poklon s kojim apsolutno ne možete pogriješiti!

Zlatni i srebrni nakit

 

Zlato i srebro nikad ne izlaze iz mode!

Osim zlatne i srebrne, u zadnjih nekoliko godina svoje mjesto među najpopularnijem nakitu pronašla je rozo zlatna boja.

Prošla godina je samo potvrdila, popularnost rozo zlatnog nakita je u većem rastu nego ikada prije. Zbog svog atraktivnog, ali elegantnog izgleda i velike mogućnosti da se upari s apsolutnom svakim odjevnim izborom, došao je na liste želja svake pripadnice ljepšeg spola.

 

 

Fossil, Sailbrace i CLUSE spadaju u najpopularnije svjetske brandove kada se govori o fashion nakitu i cjenovnom rangu ispod 70 €. Navedeni modeli nakita dostupni su već od 25 €!

U zlatnom i romantičnom Sailbrace izdanju lako je zablistati s narukvicom koja će se uklapati u svaki outfit.

Fossil prvi pada na pamet kada se u modnom svijetu spomene ženstveni nakit. Ova dvostruka ogrlica s upečatljivim privjescima osigurat će da ne prođete nezamijećeno.

CLUSE narukvica stiže kao rješenje za jednostavne, casual prilike, ali i za situacije koje zahtijevaju svečaniju ili formalniju odjevnu kombinaciju.

Sat – ženin novi najbolji prijatelj

 

Sat već odavno ne služi kao nešto na čemu samo pratimo vrijeme!

Sat je pokazatelj stila, odraz našeg karaktera, izdvaja nas iz mase, podiže svaki styling, donosi dašak elegancije i otmjenosti!

Ne postoji odjevna kombinacija koju sat neće podići na drugu razinu. Iz tog razloga vam prestavljamo neke od naših najuspješnijih modela u nadi da će vam pomoći u odabiru poklona za vaše najdraže.

 

 

CLUSE satovi, otkada su prije skoro dvije godine došli na hrvatsko tržište, ne silaze sa vrha top liste omiljenih satova kod većine žena. Predstavljamo vam najpopularniji CLUSE sat koji je apsolutni must have! Nezaobilazna rozo zlatna boja kućišta i remena savršeno se sljubljuje uz bijeli brojčanik čineći tako najpoželjniju kombinaciju ove godine. Elegantan sat poput ovoga garantira komplimente gdje god se pojavite i što je još bitnije možete ga nositi svakodnevno i u svakoj prigodi. Ovaj sat vas čeka po cijeni od 93 €.

Sivi CASIO Vintage je idealan za osobu raznolikog stila odjevanja, odlično ide uz sportske kombinacije, ali pristaje i uz casual, svakodnevnu odjeću. Sat samo za najveće ljubitelje mode, siva boja remena i crni brojčanik će zaustaviti svaki pogled, a cijena je prava sitnica od 46 €

Riley kolekcija superpopularnog američkog branda Fossil je postala hit čim je predstavljena javnosti. Ženstvenost ovog sata je njegova najveća prednost! Izrađen od rozo zlatne narukvice od nehrđajućeg čelika, kućišta obogaćenog sjajnim cirkonima i brojčanikom s tri dodatna diala, jednostavno odiše elegancijom. Fantastičan sat po cijeni od 151 €!

 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja