Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Pokloni za muškarce

Jedini savjetnik za kupnju koji će ti trebati

Objavljeno: 03.04.2019

POKLONI ZA ROĐENDAN ZA MUŠKARCA

 

Ukoliko tražiš poklon za svog muškarca ovo je jedini savjetnik za kupovinu koji će ti ikada trebati!

Bez obzira da li se radi o poklonu za rođendan, godišnjicu, promociju ili nešto treće uz pomoć naših preporuka sigurni smo da ćeš pronaći poklon zbog kojeg će te voljeti još više.

Sat se tokom godina isprofilirao kao jedini pravi muški nakit koji se može nositi svakodnevno i u apsolutno svakoj prigodi. Samo za vas napravili smo TOP10 muških satova i sigurni smo da ćete na listi pronaći nešto za svog muškarca ovisno o njegovom stilu i načinu života.

 

1. Tissot prx 

Prvi sat na našoj listi je svevremenski švicarski brand Tissot i jedan od njihovIh najpopularnijih modela. Posebno preporučujemo ovaj sat ukoliko se osoba koja će ga nositi kreće u poslovnom svijetu jer fantastično paše uz uz odijela i formalne modne odabire.

Tissot PRX T137.410.11.091.01

(420,00 €)

2. Tissot SUPERSPORT T125.617.36.051.00

Još jedan Tissot sat, ovaj puta sportski model iz Supersport kolekcije s kožnim remenom. Posebna Supersport kolekcija posvećena brdskom ljubiteljima aktivnog načina života koji na svom zapešću žele nositi vrhunsku kvalitetu i eleganciju u svim situacijama.

Tissot Supersport T125.617.36.051.00

(530,00 €)

3. Casio Edifice EF-552-1AVEF

Jedan u nizu klasičnih satova pomalo retro stila. Casio Edifice kolekcija ima nekoliko sličnih modela, ali mi smo se odlučili za ovaj muževni primjerak. Kućiše je napravljeno od nehrđajućeg čelika uz gumenu narukvicu što garantira izdržljivost i čvrtoću.

Casio Edifice EF-552-1AVEF

(105,00 €)

4. CITIZEN TSUYOSA NJ0150-81E

Fantastičan Citizen Tsuyosa sat s crnim brojčanikom jedan je od najpopularnijih modela iz kolekcije. Jednostavan, čistog crnog brojčanika s prikazom datuma, pristajati će na svaku ruku. Istražite i ostale modele i boje brojčanika iz ove i drugih Citizenovih kolekcija ovdje.

Citizen Tsuyosa NJ0150-81E

(299,00 €)

5. Casio G-Shock

Sljedeći na našoj listi je još jedan Casio. Ovog puta riječ je o satu iz G-Shock kolekcije.

Casio je godinama radio na „satu koji se ne može razbiti“, a rezultat je G-Shock!

Ovaj sat će preživjeti skoro sve što „običan“ sat neće, zbog svojih karakteristika otporan je na udarce i šokove, a dodatne funkcionalnosti poput raznovrsne štoperice, odbrojavanja ili ekrana koji može svijetliti čine ga samo još poželjnijim.

Casio G-Shock DW-5600BB-1ER

(88,00 €)

6. Casio vintage A168WG-9EF

Prošli smo tek pola liste, a već smo vam dali nekoliko raznovrsnih preporuka. Brand Casio jedan je od najpopularnijih na hrvatskom tržištu, a posebice njihova Vintage kolekcija satova koju ne možemo ne spomenuti, te izdvojiti najjači adut - "zlatni Casio", odnosno A168WG-9EF model. 

Casio Vintage A168WG-9EF

(70,00 €)

7. LEE COOPER LC06506661

Jednostavan, ali tako profinjen. Sat koji se svojim potpuno crnim izgledom izdvaja iz mase. Kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika, s kožnim remenom te brojčanikom s prikazom datuma te tri podbrojčanika. Jedan od najljepših modela Lee Cooper satova.

Lee Cooper LC06506661

(92,00 €)

8. FOSSIL NATE JR1401

Već nekoliko godina Fossil drži visoko mjesto na listi muških satova. Jedan od njihovih najjačih uzdanika je  sat koji se ističe svojim crnim brojčanikom, remenom i kućištem - model Nate JR1401. Zbog svog jedostavnog dizajna i kvalitete izrade, jedan je od satova s kojima zasigurno nećete pogriješiti prilikom poklanjanja. 

Fossil Nate JR1401

(222,00 €)

9. TAG HEUER FORMULA 1 CAZ1014BA0842

TAG Heuer švicarski brand luksuznih satova svojom reputacijom vrhunske izrade osvojio je ljubitelje luksuznih satova diljem svijeta. Iako cjenovno najveći što se tiče naših preporuka, odlukom za ovaj sat ili neki drugi iz TAG Heuer proizvodnje, zasigurno će biti vaš pratitelj na zapešću generacijama. 

TAG Heuer Formula 1 CAZ1014BA0842

(2.000,00 €)

10. SAILBRACE BIKE 

Osim satova, idealan poklon za muškarca mogu biti i narukvice, a pogotovo onda kada se radi o brandu Sailbrace. Slovenski brand kojemu je glavna misija da svatko iskaže svoju osobonost i avanturistički duh kroz ovaj mali simbol koji će pratiti ljude kroz život i služiti kao podsjetnik na hobije kojima se vole posvećivati.

Sailbrace Bike SB4143

(26,00 €)

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami