Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

POKLONI ZA KRIZMU

Ultimativni vodič za kupovinu poklona

Objavljeno: 17.03.2022

Krizma je veliki događaj u životu mlade djevojke ili mladića. Ovaj događaj označava ulazak u svijet odraslih u vjeri i svakako je nešto što se pamti godinama.

Isto tako, biti odabran za kumu ili kuma je velika čast i učvrstit će vaš odnos s krizmanikom ili krizmanicom. Za kumu ili kuma se najčešće biraju osobe bliske obitelji. Zbog toga vas može iznenaditi kad shvatite da ne znate odgovor na važno pitanje – što pokloniti?

Trendovi u darivanju se mijenjaju i ono što je bio popularan poklon za vašu krizmu ili krizmu vaših roditelja, ne mora nužno biti poželjno i danas. Prije je najpoželjniji poklon bio komad zlatnog nakita jer je to bila jedna od rijetkih opcija vrijednog dara koji također ima i emotivnu vrijednost kao uspomena na svetu potvrdu.

Iako zlato gubi na popularnosti i dalje je uvriježeno mišljenje da bi darovi za krizmu trebali imati trajnu uspomenu. Rješenje možete pronaći u kupovini sata ili modernog komada nakita. Obje opcije su dugovječne, vrijedne, a ujedno će zadovoljiti specifične ukuse današnjih mladih ljudi.

POKLONI ZA KRIZMU ZA CURE

 

Dar s kojim ne možete pogriješiti je CLUSE sat. Ovi minimalistički i ženstveni modeli odgovarat će većini stilova i lako se uklapaju u sve modne kombinacije. U ponudi ovog nizozemskog branda možete pronaći modele koji će pristajati svakom zapešću. Bilo da odaberete decentni sat s kućištem od 24 mm i kožnim remenom ili pak veći model od 38 mm i metalnom narukvicom, jamčimo da ćete ovim poklonom očarati svoju krizmanicu.

Dodatni savjet: Rozo zlatna boja i mesh (mrežasti) remeni od nehrđajućeg s razlogom su godinama na vrhu ljestvice najpoželjnijih modela. 

Sve CLUSE ženske satove pogledate ovdje.

 

 

 

Ako djevojka za koju tražite poklon nije ljubiteljica minimalizma i u potrazi ste za satom s više detalja, budite bez brige jer imamo rješenje za vas. Fossil Riley modeli osvojili su srca zaljubljenica u modu.

Jedini izazov na koji ćete naići je nemogućnost da odlučite koji vam je najljepši. 

Kompletnu ponudu ženskih Fossil satova otkrijte ovdje.

 

 

 

Ako biste radije poklonili nakit, tada je Borboleta idealan odabir. Izrađen od 925 srebra (sterling srebro) u boji žutog zlata te rozo zlatnoj ili srebrnoj boji, dostupan je u minimalističkim modelima ili onima obogaćenim cirkonima za dodatno naglašenu ženstvenost.

 

Odaberite nakit s prigodnim motivima križića ili anđela, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za neki od Borboleta klasika. 

Cijelu Borboleta ponudu, uključujući Angel kolekciju pogledajte ovdje.

 

POKLONI ZA KRIZMU ZA DEČKE

 

Vašeg krizmanika koji je zakoračio u svijet odraslih oduševite satom koji će moći nositi tijekom cijeloga života.

Vincero modeli odličan su odabir za mladiće na pragu zrelosti. Ovi kvalitetni satovi zbog svoje jednostavnosti pratit će ih niz godina dok razvijaju vlastiti stil.

Svi satovi imaju kvarcni mehanizam što osigurava pouzdano pokazivanje vremena i jednostavno održavanje.

Sve Vincero satove pogledajte ovdje.

 

 

 

Druga opcija je Tissot  - švicarski brand s gotovo 170 godina urarske tradicije i uz koji možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetan sat predivnog dizajna.

Osim toga, luksuzni satovi s godinama dobivaju na svojoj vrijednosti te vam ovo može biti prilika da darujete poklon koji će se prenositi kroz generacije. Metalna narukvica, kožni remen, kronograf, automatski ili kvarcni mehanizam… Varijacije i opcije su brojne.

Kompletnu ponudu Tissot muških satova otkrijte ovdje.

 

 

 

Za ljubitelje sporta, tu je legendarni i gotovo neuništivi Casio G-Shock. Zbog svoje iznimne izdržljivosti i otpornosti na udarce i vibracije, G-Shock je danas prvi odabir zaljubljenika u sport i ekstremne aktivnosti.

Satovi ove kultne kolekcije dostupni su u digitalnoj ili analogno-digitalnoj varijaciji, kao i u cijelom spektru boja.

Cijelu Casio ponudu, uključujući G-Shock kolekciju pogledajte ovdje.

 

MOGUĆNOST POVRATA ILI ZAMJENE

 

Vjerojatnost je iznimno mala, ali u slučaju da krizmanik ili krizmanica ipak ne budu oduševljeni svojim poklonom, ne brinite – i tu ste pokriveni. U roku 14 dana od zaprimanja paketa možete napraviti zamjenu za drugi artikl ili vratiti proizvod i zatražiti povrat sredstava.

Bez ustručavanja se obratite našim ljubaznim djelatnicima put maila [email protected] ili na broj telefona 018008075.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami