Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

PERSONALIZIRANI POKLONI

Bliži se rođendan bliske osobe, a nemate ideju što joj pokloniti? Godišnjica je iza ugla, a vi razbijate glavu pokušavajući smisliti kreativan dar?

Objavljeno: 13.08.2021

PERSONALIZIRANI POKLONI - najbolji dar za one koje volimo

Bliži se rođendan bliske osobe, a nemate ideju što joj pokloniti? Godišnjica je iza ugla, a vi razbijate glavu pokušavajući smisliti kreativan dar?

Bilo da tražite poklone za djevojačku ili momačku večer, rođendan, vjenčanje, godišnjicu, rođenje djeteta ili neku drugu prigodu - rješenje pronađite u personaliziranim narukvicama.

BORBOLETA NARUKVICE

Borboleta nakit oduševljava žene diljem svijeta još od 2012., a prepoznata je kao brand jedinstvenog i ženstvenog nakita s karakterom.

Priča o Borboleti počinje poznatim citatom “Happy girls are the prettiest”, a upravo ovakav poklon dočarava misao kako je ljepota upravo u sitnicama koje nas čine sretnima.

Najdražoj ženi u svom životu možete pružiti dnevnu dozu čarolije uz personaliziranu Borboleta narukvicu s inicijalom.

Stavite joj osmijeh na lice za rođendan ili godišnjicu ili ju povodom Majčinog dana raznježite setom narukvica s inicijalima djece.

Borboleta nakit upotpunit će svaki outfit – od poslovnog do casual i sigurno je modni dodatak koji nikad neće skidati. 

 

 

SAILBRACE NARUKVICE

Brand Sailbrace je osnovan 2015. s ciljem  kreiranja visokokvalitetnog nakita koji će simbolizirati naše najveće strasti u životu.

Njihova poruka je „Anchor yourself to something special“ kojom promoviraju povezanost, snagu i stabilnost koja vas veže uz vašu posebnu osobu ili životnu strast.

Ako tražite poklon za zaljubljenika u nogomet, košarku, planinarenje ili biciklizam – došli ste na pravo mjesto.

Ove unisex narukvice oduševit će vas svojom jednostavnošću, a lako će se kombinirati uz sat ili drugi komad nakita.

 

 

NARUKVICE PRIJATELJSTVA

Najpopularniji ručno izrađeni nakit 90-ih upravo doživljava svoj veliki povratak.

Umjesto da trošite sate i sate na izradu klasičnih končanih narukvica, posegnite za elegantnijom i ženstvenijom verzijom koja će staviti potpis na vaše prijateljstvo.

Prava prijateljica je jedna od najvažnijih osoba u  životu. Ona je osoba koja će vas bodriti i veseliti se vašim uspjesima, biti rame za plakanje, a isto tako vas i prizemljiti kad je potrebno.

Kako tempo života postaje brži, sve nam je teže pronaći vremena za kvalitetno druženje, čak i najvažnijim osobama u životu. Zato je važno i na najjednostavnije načine njegovati i čuvati bliskost s pravim prijateljima.

Pažljivim odabirom stila i simbola koji vaši prijatelji vole, narukvica će nositi posebno značenje kojim poklanjate i dio sebe.

 

 

NARUKVICE ZA PAROVE

Najlakši način da nekome kažete da vam je važan je da ne kažete ništa – dovoljno je pokloniti originalnu i personaliziranu narukvicu.

Narukvice za parove pružaju vam osjećaj povezanosti svakog dana i svakom trenutku. Jednake narukvice stalni su podsjetnik na vašu drugu polovicu, a ujedno i jedinstven način da izrazite svoju ljubav i povezanost.

Ne možete pogriješiti s jednostavnim Borboleta Classic narukvicama s čvorićima. Ako ste u potrazi za nečime što će predstavljati vaše zajedničke interese – poput fotografije, sporta ili glazbe – tada će vam više odgovarati Sailbrace narukvice. Naš favorit za parove su narukvice s motivom sidra kao simbola povezanosti, snage i stabilnosti.

 

Brza dostava

I nama se dogodi da kupujemo poklon u zadnji tren pa stražarimo pred kućnim vratima čekajući dostavljača i nadajući se da će paket stići na vrijeme. Ako ste i vi kampanjac u duši, potpuno vas razumijemo. Nakon što kreirate narudžbu, slobodno nas kontaktirajte na broj 01 8008 075 ili mailom na [email protected] radnim danom od 9 do 15 sati i maksimalno ćemo ubrzati isporuku vaših proizvoda.

Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami