Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

NOVA CLUSE KOLEKCIJA - ŽENSKI SATOVI KOJE ĆETE ODMAH POŽELJETI

SATOVI KOJI ĆE RAZVEDRITI KIŠNE DANE

Objavljeno: 11.10.2022

Ako ste tužni što ljeto završilo, imamo vijest koja će svim ljubiteljicama CLUSE satova vratiti osmijeh na lice. Stigla nam je kolekcija jesen/zima 2022 s popularnim modelima u novom, sjajnom ruhu.

Tijekom toplih ljetnih mjeseci, često biramo žive i izražajne boje poput žute, narančaste ili ružičaste. Zato nas nije iznenadilo kada se CLUSE sa zlatnim kućištem i rozim kožnim remenom rasprodao u prvih tjedan dana.

 

 

S dolaskom jeseni i kišnih dana, imamo naviku naginjati tamnim, zagasitim ili neutralnim bojama. Dizajneri iz nizozemskog CLUSEA ove su se godine odlučili odmaknuti od tog tradicionalnog pristupa i za hladne mjesece nam pripremili satove u živopisnim bojama.

Ako uživate u neutralnim bojama i ne želite mijenjati svoj stil, onda svakako trebate ostati vjerni sebi. U novoj kolekciji pronaći ćete zlatne i srebrne satove koji će se savršeno uklopiti u vaš minimalistički outfit.

No pitate li se kako odabrati sat koji će razbiti monotoniju ili podići vašu cijelu odjevnu kombinaciju, znajte da CLUSE ima odgovor i na tu nedoumicu. 

 

 

Kolekcija jesen/zima sadrži čak devet novih ženskih modela, a sve ih možete upoznati u nastavku teksta.

CLUSE FLUETTE

 

Kako nastaje Fluette? Kada se elegantni šik spoji s bezvremenskom profinjenošću. Fluette neprimjetno spaja sofisticiranost s daškom vintage šarma. On je svevremenski komad koji zrači minimalizmom i jedinstvenim štihom.

Zlatni Fluette sa zelenim brojčanikom jedan je od najvećih hitova prošlih sezona, a ovaj popularni model pravokutnog oblika je od sad dostupan i u dvije nove boje koje će savršeno odgovarati elegantnim kombinacijama.

Sve novitete iz Fluette kolekcije možete pogledati ovdje

 

CLUSE FEROCE

 

Riječ féroce dolazi iz francuskog jezika i znači vatren, žestok. CLUSE je uspio spojiti energični oblik i nježne, decentne boje kako bi stvorio sat u koji će se zaljubiti žene odvažnog duha.

S blago zaobljenim četvrtastim kućištem promjera 36 mm i dvobojnom narukvicom, možete biti sigurni da ovaj modni dodatak nećete proći nezapaženo.

Pogledajte sve Feroce modele ovdje

CLUSE FEROCE PETITE

 

Minimalističan, ali upečatljiv. Profinjen, ali dovoljno jednostavan da ga bez razmišljanja možete nositi uz svaku kombinaciju. Feroce Petite manja je verzija Feroce modela s promjerom kućišta od 32 mm.

Ovaj suvremeni šarmer bit će vaš elegantni suputnik i u svakodnevnom životu i u posebnim prilikama.

 

 

Kombinacija sjajne i matirane obrade ove narukvice od nehrđajućeg čelika divno se presijava sa svakim pokretom vaše ruke i dodaje poseban detalj koji se teško može prikazati fotografijom. Jednostavno ga morate nositi.

Sve nove modele možete otkriti ovdje

 

CLUSE FEROCE MINI

 

Jedva smo dočekali predstaviti vam potpuno novi model u Feroce obitelji – Feroce Mini s promjerom kućišta od samo 25 mm. Iznimno nježnog i delikatnog izgleda, ovaj sat je pravi odabir za žene koje žele spojiti svoje dvije ljubavi – dizajn čistih linija i izražajne boje.

 

 

Manji sat za velike snove - ovo je modni dodatak koji će vas svakodnevno podsjećati da su male stvari u životu često najvažnije.

Pronađite svoj idealni Feroce Mini ovdje

 

CLUSE MINUIT

 

Minuit satovi manja su verzija CLUSE klasika iz kolekcije La Boheme. S profinjenim kućištem od 33 mm, CLUSE Minuit savršen je dodatak vašoj kolekciji satova.

Iako ovi elegantni modeli inače dolaze s čistim, jednobojnim brojčanicima, od sada su dostupni u dvije bogate boje – smaragdno zelenoj i antracit sivoj.

Obožavateljice jednostavnosti zaljubit će se u rozo zlatnu varijantu, a za one koje vole nositi dašak glamura na zapešću, tu je Minuit u zlatno zelenoj kombinaciji.

Sve nove modele možete pogledati ovdje.

 

 

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezano uz proizvode u našoj ponudi, pozivamo vas da kontaktirate našu korisničku službu na broj telefona 018008075 ili na mail adresu [email protected].

Naši stručni i ljubazni djelatnici će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u odabiru. 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami