Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

NOVA CLUSE KOLEKCIJA ZA DUGE TOPLE DANE

Satovi koje nećete htjeti skinuti s ruke

Objavljeno: 11.03.2022

Sunce užareno sjaji na vedrom plavom nebu i svježi povjetarac prolazi kroz kosu. Mirisi proljetnih parfema prevladava zrakom, a vesela melodija svira u pozadini i imaš onaj ispunjeni osjećaj pozitive i sreće.

Svi volimo ovaj period kada nam stiže toplije vrijeme puno svijetlih boja i kada je sve lakše.

Upravo tako je CLUSE predstavio svoju novu kolekciju u kojoj su svojim modelima nadodali boje inspirirane prirodom u toplijim mjesecima.

 



Crvena označava čisto samopouzdanje i energiju, ružičasta donosi vesele vibracije dok sedefno bijela boja simbolizira nove prilike i nadu.

Kolekcija proljeće/ljeto sadrži čak 14 novih modela – 11 ženskih i 3 muška, a više o najpoželjnijim satovima ovog proljeća možete pročitati u nastavku.

CLUSE FLUETTE

 

Zlatni Fluette sa zelenim brojčanikom bio je jedan od najvećih hitova prošle sezone, a ovaj popularni model pravokutnog oblika je od sad dostupan i u tri nove boje koje će savršeno odgovarati vašem proljetnom i ljetnom looku.

 

 

Kako nastaje Fluette? Kada se elegantni šik spoji s bezvremenskom profinjenošću. Fluette neprimjetno spaja sofisticiranost s daškom vintage šarma. Svevremenski komad koji zrači minimalizmom i jedinstvenim štihom.

Sve novitete iz Fluette kolekcije možete pogledati ovdje

 

CLUSE MINUIT

 

Manji sat za velike snove - ovo je modni dodatak koji vas podsjeća da su male stvari u životu česte najvažnije. Minuit satovi manja su verzija CLUSE klasika iz kolekcije La Boheme. S profinjenim kućištem od 33 mm, CLUSE Minuit savršen je dodatak vašoj kolekciji satova.

Iako ovi elegantni modeli inače dolaze s čistim, jednobojnim brojčanicima, od sada ih možete pronaći obogaćene cirkonima za dodatno naglašenu ženstvenost.

Satovi su dostupni u srebrnoj, zlatnoj i rozo zlatnoj boji.

Sve nove modele možete pogledati ovdje.

 

CLUSE FEROCE PETITE

 

Profinjen, ali upečatljiv. Minimalistički, ali bogat detaljima. Pravi odabir za žene koje žele spojiti svoje dvije ljubavi – dizajn čistih linija i izražajne boje. Feroce Petite je manja verzija Feroce modela s promjerom kućišta od 31 mm.

Ovaj suvremeni šarmer čini elegantnog suputnika i u svakodnevnom životu i u posebnim prilikama.

Možete izabrati između potpuno zlatne verzije ili srebrnog primjerka s divnim sedefnim brojčanikom i rozo zlatnim kazaljkama.

 

 

Ako vam je to previše klasično, budite bez brige. Imamo model koji je već osvojio srca trendseterica – Feroce Petite s rozim kućištem i kožnim remenom u ružičastoj boji

Sve nove modele možete otkriti ovdje

 

CLUSE TRIOMPHE

 

Ženstvenost Trimophea uvećana je posebnom dvobojnom mesh narukvicom od nehrđajućeg čelika.

Obožavateljice jednostavnosti zaljubit će se u srebrnu varijantu, a za one koje vole nositi dašak glamura na zapešću, tu je Triomphe u zlatno crnoj kombinaciji.

Svoj idealni Triomphe možete potražiti ovdje

 

 

Nemamo sumnje da ste u ovom tekstu već snimili vaš novi najdraži sat. Bez obzira je li rozi, crveni ili zlatni, budite zadivljeni snagom boja, kreativni u stvaranju odvažnih modnih kombinacija i prije svega - ponosni na sebe

CLUSE VIGOUREUX

 

Muževan i odvažan. Multifunkcionalan i prepoznatljiv. Vigoureux kolekcija je popularna kombinacija luksuznog i sportskog sata.

Vigoureux Chronograph ima remen od nehrđajućeg čelika te brušeno i polirano kućište od 40 mm. Ovaj model je dostupan u crnoj te u srebrnoj boji s plavim ili zelenim brojčanikom.

Više Vigoureux modela možete pogledati ovdje.

 

SKRAĆIVANJE REMENA NA SATU

 

Prilikom kupovine sata s metalnom narukvicom, uvijek se nameće pitanje hoće li vam odgovarati dužina remena. U slučaju da vam je narukvica preduga, često je sat potrebno nositi uraru ili u ovlašteni servis kako biste dužinu prilagodili vašoj ruci.

Sa ženskim CLUSE modelima se ne morate brinuti! Na remenu se nalazi kopča koja se može pomicati duž narukvice kako biste skratili ili produžili opseg remena u skladu s promjerom vašeg zapešća.

Putem sljedećeg linka možete pronaći video s vrlo jednostavnim uputama kako sami možete prilagoditi dužinu remena možete vidjeti ovdje.

Za podešavanje remena na muškim satovima, preporučujemo da kontaktirate našu korisničku službu ili posjetite svog lokalnog urara ili zlatara.

 

 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami