Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

SATOVI KOJE ĆETE OBOŽAVATI U 2022. GODINI

Otkrijte najpoželjnije ženske satove ove sezone.

Objavljeno: 28.01.2022

Sat kao ultimativni pokazatelj stila. Nevjerojatno prilagodljiv, nenametljiv, a tako bitan i poželjan. Ručni sat je jedan od rijetkih modnih dodataka koji možemo nositi u apsolutno svakoj prilici. I koji želimo nositi u svakoj prilici!

Pametni satovi su se pojavili i momentalno uveli satove u sportski dio naših života. Satovi sa silikonskim remenom poput Fossila prigodni su za apsolutno sve sportske aktivnosti i znoj neće naškoditi remenu.

No u ovom tekstu želimo ići u drugom smjeru. Predstavit ćemo vam devet satova od kojih očekujemo da će pokoriti svjetsku i hrvatsku modnu scenu. Elegantni, moderni i s velikom pažnjom dizajnirani, ovi ženski satovi će biti vaši najvjerniji pratitelji u 2022. godini.

CLUSE ŽENSKI SATOVI

CLUSE je prošlih godina rušio sve granice, rekorde i prepreke u modnom svijetu. Svoju prepoznatljivost je temeljio na nevjerojatno popularnoj rozo zlatnoj boji i satovima s elegantnim metalnim remenom. Kožni remen te metalne narukvice u drugim bojama također su krasili zapešća mnogih dama, ali rozo zlato je prošlih godina bio definitivni must have.

CLUSE je pogodio jednom, a imamo osjećaj da će opet. Uvrstili su tamnije boje u svoju posljednju kolekciju i reakcije publike su nevjerojatne. U nastavku Vam donosimo dva sata iz CLUSE kolekcije u koje ćete se odmah zaljubiti.

 

Rozo zlatna boja uz kućište od 29 mm čine ovaj CLUSE La Tetragone vašim najpoželjnijim pratiteljem gdje god išli. Ovo je jedan od onih satova kojima ne treba posebno predstavljanje. Od prvog dana osvaja srca i smatramo ga apsolutnim brojem 1 na ljestvici najpoželjnijih satova.

 

Zelena i zlatna – raskošna fuzija dviju bogatih boja garantira da će ovaj sat biti na top listi želja svake pripadnice ljepšeg spola. Elegantni dizajn CLUSE Fluettea i njegovog kućišta od 30 mm pristajat će svakom zapešću i nosit ćete ga u svakoj prigodi. Pripremite se na puno pitanja ljubomornih prijateljica.

Dužina narukvice se može prilagoditi svakom zapešću, a jednostavne upute možete pronaći ovdje.

VINCERO ŽENSKI SATOVI

Vincero je godinama jedan od najboljih i najpopularnijih brandova ženskih i muških fashion satova u svijetu. Njihova misao vodilja je minimalizam i jednostavnost. Prepoznatljivi po svojem elegantnom dizajnu, s lakoćom su ušli u srce svih ljubitelja mode i satova.

Bezvremenski dizajn, jednostavan smeđi kožni remen i kućište od 38 mm. Sat kakav bi svaka žena poželjela zbog svoje nevjerojatne raznovrsnosti. Izuzetno je teško naći sat koji se može nositi u svakoj prigodi, ali ovaj primjerak nadišao je sve prepreke i zbog toga ga ne želimo nikada skinuti s ruke.

 

Crna je apsolutni klasik. Godine prolaze, izmjenjuju se godišnja doba, mnogo odjevnih predmeta i dodataka je izašlo iz mode, ali crna ostaje. Jedan od vječnih primjeraka kvalitetnog, modernog i minimalističkog urarstva. Dio prošlosti, sadašnjosti i budućnosti na našem zapešću.

 

Idete u shopping s prijateljicom ili u večernji izlazak? Gost ste na vjenčanju ili idete u šetnju sa svojim kućnim ljubimcem? U svijetu ne postoji mnogo stvari koje možete uklopiti u toliku raznovrsnost evenata, ali ovaj sat je sigurno jedna od njih. Jednom riječju, savršen!

CASIO ŽENSKI SATOVI

Kada se u modnom svijetu spomene vintage sat, većini ljudi odmah padne na pamet Casio. Brand koji je svoje najveće hitove iz 80-ih i 90-ih godina prilagodio modernom dobu i još jednom oduševio sve ljubitelje satova. Casio kolekcije uključuju karakteristične modele s pravokutnim kućištem i jednobojnim zaslonom kao i klasičnije okrugle satove. Svi satovi imaju izvrsne kvarcne mehanizme, a kućišta su izrađena od izdržljivog nehrđajućeg čelika ili plastike.

 

 

Sat o kojem je svaka riječ suvišna. Ovo je primjerak o kojem ne treba previse pričati, ovo je sat koji priča umjesto nas. Svevremenski dizajn, kvalitetan mehanizam i svjetska popularnost. S ovim satom nosite dašak vintage inspiracije na svojoj ruci.

 

Hrabar, snažan, ženstven… Minimalistički dizajn, ali maksimalni učinak. Casio se ovim modelom probio visoko na top ljestvicama najpoželjnijih satova diljem svijeta. Manje je više, a ovo je savršen dokaz.

 

Sat koji čini nemoguće. On ne pokazuje vrijeme, on ga zaustavlja! Apsolutni svevremenski hit s čvrstom metalnom narukvicom od nehrđajućeg čelika i suptilnim dizajnom kućišta. Upečatljiv modni dodatak koji će zasigurno podići svaki outfit.

 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami