Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

CASIO VINTAGE – RETRO SATOVI KOJI NIKAD NE IZLAZE IZ MODE

Vječni satovi koje vole sve generacije.

Objavljeno: 04.02.2022

Brand Casio je svojevrsno čudo u svijetu satova.

Postoji više od šest desetljeća, a svoje mjesto na vrhu elektroničke industrije su osigurali stvaranjem prvog osobnog kalkulatora. Samo nekoliko godina kasnije – koristeći upravo tehnologije razvijene u kalkulatorima – ušli su u povijest izradivši prvi digitalni ručni sat s kvarcnim mehanizmom.

Casio satovi postali su hit ubrzo nakon što su pušteni u prodaju 1974. Tvrtka Casio bila je pionir u masovnoj proizvodnji kvarcnih satova. Ovo su bili prvi uspješni elektronički satovi na svijetu i tadašnji vrhunac mode i tehnologije. Prvi se zvao Casiotron i prodavao se brzinom svjetlosti. Sat je bio inovativan i moderan s malim računalnim zaslonom koji je korisniku pokazivao ne samo vrijeme, već i datum i dan u tjednu. Danas se ove funkcije mogu uzeti zdravo za gotovo, ali 1970-ih godina ovo je bila revolucionarna tehnologija.

Od tada Casio prednjači u izradi satova i upotrebi novih tehnologija.

Iako u svojoj ponudi ima brojne kolekcije – od gotovo neuništivog G-Shocka do svestranog Edificea – mi ćemo se u ovom tekstu fokusirati na kolekciju koja generacijama oduševljavaju ljubitelje satova i mode – Casio Vintage.

 

Gotovo svi satovi iz Casio Vintage serije su unisex što je još jedan od razloga zašto njihov dizajn desetljećima ne izlazi iz mode.

Ovi modeli postižu svoj vintage izgled korištenjem retro boja i dizajna.

Stoga ćete u ovoj liniji najčešće pronaći satove s kvadratnim kućištem i zlatnim ili srebrnim remenom od nehrđajućeg čelika. Bilo da tražite digitalne ili analogne satove, Casio vam garantira ručni sat s čijim ćete funkcijama i estetikom biti i više nego zadovoljni – i to po izuzetno povoljnim cijenama!

No nemojte vjerovati nama. Neka najtraženijih modeli u nastavku govore sami za sebe.

CASIO VINTAGE LA680WEGA-9ER

Uvjerljivo jedan od najpopularnijh ženskih modela Vintage kolekcije. S promjerom kućišta od 25 mm, lijepo će pristajati svakom zapešću, a ujedno će se istaknuti svojim posebnim oblikom i zlatnom bojom. 

CASIO VINTAGE A168WEGG-1BEF

Ako preferirate decentnije boje, onda je ovaj tamno sivi unisex Casio pravi odabir za vas.

U prilog posebnosti ove kolekcije ide i činjenica da su Casio Vintage satovi izbor brojnih poznatih ličnosti. Ryan Gosling, Kristen Stewart, Serena Williams, Idris Elba, George Clooney i Ryan Reynolds samo su neki od celebrityja koji su iz neograničene ponude brandova i modela satova, odabrali baš komade iz Casio Vintage kolekcije.

CASIO RETRO A700WEMG-9AEF

Unisex retro sat osvježit će svaki outfit. Dužina narukvice se može prilagoditi svakom zapešću, a jednostavne upute možete pronaći ovdje.

CASIO VINTAGE LA680WEA-7EF

Elegantna i minimalistična verzija klasičnog Casio dizajna. Ovaj Vintage sat ima jednostavnu preklopnu kopču na narukvici od nehrđajućeg čelika, digitalni zaslon, štopericu i dnevni alarm. Savršeno za svakodnevni styling.

CASIO VINTAGE A168WEGB-1BEF

Ne možete se odlučiti između crnog i zlatnog sata? Nema problema! Ovaj Vintage model privući će sve poglede i nadmašiti sva vaša očekivanja.

 

Više satova iz Vintage kolekcije otkrijte u našoj bogatoj ponudi ovdje.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami