Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Koje satove ove zime vole domaće influencerice?

Chic modni dodatak koji nikad ne izlazi iz mode

Objavljeno: 29.12.2017

Ručni sat bezvremenski je modni dodatak koji uvijek odiše chic dojmom te odražava stav svog vlasnika. I premda nigdje ne odlazimo bez svojih pametnih telefona koji pokazuju vrijeme te imaju još milijun drugih funkcija, popularnost ručnih satova i dalje ne jenjava. Što se pak Instagram influencerica tiče, jedan se brend satova tu posebno istaknuo, a to je CLUSE.

CLUSE ručne satove nose neke od najutjecajnijih influencerica na društvenim mrežama poput Negin Mirsalehi, Aide Domenech, Erike Fox, Julie Sarinane, Veronice Ferraro i mnogih drugih dok je Negin za CLUSE čak i dizajnirala posebnu kolekciju satova. CLUSE je omiljen i među najjačim domaćim Instagram influencericama čije stilske izričaje pratimo i volimo. Ove su zime ručne satove nizozemskog brenda u svoje izvrsne odjevne kombinacije uključile Ana Bacinger, Željka Molnar, Lidija Lešić, Isabella Rakonić i Lucija Kontić koje su svojim primjerom pokazale kako je ručni sat savršen modni dodatak te kako nikada ne izlazi iz mode. Trendi ručne satove s CLUSE potpisom možete kupiti u webshopu Watch-a-Porter.

Željka Molnar (@lia_stazia)

Isabella Rakonić (@isabellaeclaires)

Ana Bacinger (@anabacinger)

Lidija Lešić (@lesiclidija)

Lucija Kontić (@gingerellica)

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami