Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

POKLON ZA 50. ROĐENDAN

NAJBOLJI POKLONI ZA 50. ROĐENDAN KOJI OSTAVLJAJU TRAJAN DOJAM

Objavljeno: 03.01.2024

Proslava 50. rođendana ne označava samo godine koje su prošle, već i niz dragocjenih trenutaka, iskustava i životnih lekcija koje su oblikovale osobu koja slavi ovu značajnu obljetnicu. Kada je riječ o izboru poklona za ovu posebnu prigodu, želimo da naš dar bude ne samo simboličan, već i dovoljno poseban da odrazi duboko poštovanje i ljubav prema slavljeniku.


U našem blogu, pokazat ćemo najbolje poklona za 50. rođendan i pružiti vam inspiraciju koja će vam pomoći da pronađete savršen dar za vašeg voljenog slavljenika. Bilo da tražite unikatne ideje, luksuzne poklone ili jednostavno želite saznati kako odabrati dar koji će ostaviti neizbrisiv trag.


Pridružite nam se u otkrivanju originalnih poklona koji će obogatiti proslavu pola stoljeća života i stvoriti nezaboravne uspomene za slavljenika. Uzmite si trenutak da istražite naše prijedloge i pronađite inspiraciju koja će vam pomoći da izrazite svoje najdublje čestitke i ljubav na način koji će biti dragocjen poput samog jubilarca.


Poklon za 50. rođendan muškarcu


1. Luksuzan sat


Nema ništa poput elegantnog i luksuznog sata koji će muškarcu pružiti sofisticiran dodir na svakodnevnom putovanju kroz vrijeme. Sat ne samo da služi praktičnoj svrsi, već je i izraz stila i osobnosti. Za 50. rođendan, razmotrite biranje sata s klasičnim dizajnom ili modernim detaljima, prilagođenog njegovom ukusu. 


Ovu vrstu satova možete naći u više kategorija, od tzv. entry level luksuznih satova kao što je Tissot pa sve do visoko luksuznih brendova poput TAG Heuera


2. Torta s brojem 50


Umjesto obične rođendanske torte, posegnite za nečim posebnim - tortom s brojem 50 koja simbolizira značajnu obljetnicu. Ova jedinstvena torta može biti ukrašena raznim delikatnim ukrasima, omiljenim bojama slavljenika ili čak personaliziranom porukom. Osim što je ukusna poslastica, ova torta će biti i atraktivan centar proslave, dodajući dozu slavlja i šarma na rođendanski stol.


3. Butelja Vina


Zrelo vino je poput dobre priče - s godinama postaje sve bogatije i složenije. Razveselite muškarca koji slavi 50. rođendan s vrhunskom buteljom vina. Razmotrite odabir vina iz njegove omiljene vinarije, regije ili godine proizvodnje koja odgovara datumu njegova rođenja. Kvalitetno vino će pružiti nezaboravan okus i pridonijeti svečanom ozračju ove prigode.


4. Set čaša za Whisky


Za ljubitelje Whiskya, set kvalitetnih čaša može biti savršen poklon za 50. rođendan. Elegantne kristalne čaše dodat će dojam luksuza svakom ispijanju omiljenog pića. Razmotrite personalizaciju čaša s inicijalima slavljenika ili posebnom porukom kako biste dodali osobni pečat ovom funkcionalnom i estetski privlačnom poklonu.


5. Bicikl


Bicikl može biti izvrstan dar za muškarca koji voli istraživati prirodu, održavati kondiciju ili jednostavno uživati u vožnji. Razmotrite odabir bicikla koji odgovara njegovim preferencijama, bilo da je riječ o brdskom biciklu za avanturiste ili elegantnom gradskom biciklu za opuštene vožnje.


Poklon za 50.rođendan ženi


1. Narukvica ili ogrlica


Elegantan komad nakita uvijek je izvrstan izbor, a za 50. rođendan, narukvica ili ogrlica mogu biti posebno značajni. Razmotrite odabir finog komada nakita s dragim kamenjem koje odražava njezin rođendanski mjesec ili neki važan trenutak u njezinom životu. Ako želite ići u smjeru personalizacije, svakako preporučujemo da pogledate Borboleta Love Letter kolekciju u kojoj možete pronaći narukvicu s prvim slovom imena slavljenice. S druge strane, ako joj želite pokloniti nakit koji predstavlja nju i njezine interese, onda je Sailbrace odličan izbor.


2. Set posuđa


Ako je vaša voljena žena strastvena kuharica, set visokokvalitetnog posuđa može biti izuzetno dobar izbor. Odaberite set koji se ističe po dizajnu i funkcionalnosti, prilagođen njezinim potrebama. Elegantne porculanske ili keramičke zdjele, tanjuri i čaše mogu dodati notu luksuza svakodnevnim trenucima u njezinoj kuhinji.


3. Wellness tretman


Za opuštanje, poklonite joj wellness tretman koji će pružiti osjećaj luksuza i pažnje. Vaučer za spa vikend, masaže, ili wellness paket u omiljenom wellness centru pružit će joj priliku za relaksaciju i uživanje u mirnom okruženju. Ovaj poklon će dodatno naglasiti vašu želju da joj pružite trenutke opuštanja i njege.


4. Personalizirana kutija za nakit


Ako vaša voljena žena voli nakit, personalizirana kutija za nakit može biti predivan dodatak njezinom ormariću. Odaberite elegantnu kutiju s različitim pretincima za nakit, ogledalom i možda malim ladicama. Personalizirajte je s njezinim imenom, inicijalima ili posebnom porukom kako biste stvorili funkcionalni i emotivni dar.


5. Putovanje

 

Za nezaboravnu proslavu pola stoljeća života, putovanje na destinaciju koju oduvijek želi posjetiti može biti vrhunski poklon. Bilo da je to romantično bijeg ili avanturističko istraživanje, putovanje će stvoriti trajne uspomene. Razmislite o destinacijama koje odražavaju njezine interese, bilo da je to opuštajuća plaža, kulturni grad ili planinsko okruženje.


U zaključku, odabrati idealan poklon za 50. rođendan predstavlja priliku da izrazite ljubav, pažnju i zahvalnost prema voljenoj osobi koja ulazi u zlatno razdoblje života. Neka odabrani poklon bude poput dragocjenog simbola koji oblikuje uspomene i učini da ovaj značajan trenutak u životu postane još posebniji. Uz svečanu notu 50. rođendana, neka poklon bude izraz radosti, zahvalnosti i nježnosti prema osobi koja proslavlja ovu predivnu obljetnicu.


Ako imate dodatnih pitanja ili trebate savjet oko poklona, slobodno kontaktirajte našu korisničku službu na broj telefona +385 1 8008 075 ili na mail adresu [email protected].


Naši stručni i ljubazni djelatnici će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u odabiru.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami