Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Kada se spoje svi elementi

Nova Komono kolekcija ručnih satova

Objavljeno: 08.11.2017

Za novu je jesen/zima 2017 kolekciju ručnih satova, dizajnerski tim brenda KOMONO otputovao u daleku zemlju Vatre i Leda, tamo gdje vulkani eruptiraju ispod glečera, surovi teren čuva mirnoću vode, a kristalno čisti led leži na obali od crne zemlje. Da, radi se o dalekom Islandu, državi koja počiva na fascinantnim kontrastima: strmovita je ali i pitoma, tamna ali i svijetla, plodno zelena ali istovremeno surova...

Na Islandu, svi se elementi spajaju kako bi reflektirali sirovu, prirodnu ljepotu zemlje ispunjenu paradoksima koji fasciniraju. Mistična je to zemlja neopisivo moćne ljepote gdje vas avantura čeka na svakom uglu. Ove je hladne sezone popularni brend KOMONO inspiriran upravo tim paradoksima čarobnog Islanda, a ta je očaranost zemljom kontrasta utjecala na svaki detalj i element kako novih komada ručnih satova pa tako i sunčanih naočala s potpisom brenda.

NEUTRØ i Walther Retrograde bili su samo početak.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami