Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

CLUSE satovi - stvoreni za one koji pronalaze ljepotu u jednostavnosti

Ručni satovi koji odišu elegancijom

Objavljeno: 01.11.2017

"Priča CLUSE satova je o ljudima koji pronalaze ljepotu u jednostavnosti. No, biti jednostavan ne znači biti običan. To znači biti prizemljen, sofisticiran i vjeran samome sebi." Tim riječima CLUSE objašnjava što se krije u samoj biti ovog brzo rastućeg brenda satova koji obožavaju moderne žene koje veliku pažnju poklanjaju svakom detalju svog odjevnog stila, ali i stila života.

CLUSE, koji je ime dobio po francuskom gradu s dugom i bogatom urarskom tradicijom Clusesu, osnovan je 2013. godine u Amsterdamu, a njegov je dizajn ručnih satova već u samim začecima zamijetila široka publika na društvenim medijima što je ovom nizozemskom brendu osiguralo zavidan i iznimno brz uspon do slave. Nakon samo par godina CLUSE se uspeo do zvjezdanih visina stekavši ogromnu dozu popularnosti. Ručni satovi s CLUSE potpisom nose se danas u svakom kutku svijeta, krase Instagram profile trendseterica te upotpunjuju stylinge žena koje pridaju pažnju svakom detalju svog stylinga. Oni su mnogo više od pukog mjerača vremena, CLUSE satovi svojim dizajnom koji njeguje eleganciju, minimalizam i profinjenost podižu svaku odjevnu kombinaciju. Upravo je to razlog zašto je CLUSE jedan od najomiljenijih brendova ručnih satova kada se pita fashionistice u svakom kutku svijeta.

Svaki CLUSE ručni sat proizveden je s posebnom pažnjom, s fokusom na kvalitetu izrade, odabir materijala i unikatan stil što ovaj popularni brend satova čini prepoznatljivim i toliko cijenjenim među ljubiteljima ovog neodoljivog modnog dodatka. Dizajn CLUSE satova usavršio je svoj, gotovo umjetnički, pristup minimalizmu koji ne odvraća pažnju od onog što je bitno no istovremeno magnetično privlači, ostavljajući pritom na promatrača taj uvijek priželjkivani i nedoljivi dojam elegancije, profinjenosti i dobrog stila. Nenametljivi i jednostavni, bez suvišnog kiča, CLUSE satovi dolaze u paleti nježnih, mekanih i neutralnih boja, sa srebrnim, zlatnim ili popularnim rose gold detaljima te pročišćenim pozadnima ili pak onima koje se doimaju kao mramorna površina. Zbog svog jednostavnog ali promišljenog dizajna, CLUSE satovi su stvoreni za sve žene koje vole dati chic dojam svom odjevnom stilu uz neizostavni dojam ženstvenosti.

O popularnosti ovog brenda govori i to da ručne satove s potpisom brenda CLUSE nose i neke od najutjecajnijih influencerica na društvenim mrežama poput Negin Mirsalehi, Aide Domenech, Erike Fox, Julie Sarinane, Veronice Ferraro i mnogih drugih. Jedna od najutjecajnijih modnih blogerica današnjice Negin Mirsalehi, čiji Instagram profil prati više od 4.3 milijuna followera, u suradnji s brendom CLUSE dizajnirala je vlastiti sat. Mirsalehi je kreirala sat kojem se mogu mijenjati remenčići kako bi pristajao različitim outfitima ili nakitu koji uz njega nosite. "Savršeni sat za mene je prilagodljiv i funkcionalan, a onaj koji sam dizajnirala za CLUSE upravo je takav. Radi se ustvari o verziji mog omiljenog CLUSE sata, ali s dodatnim remenom", otkrila je Negin koja je CLUSE sat opisala i kao "bezvremenski, elegantan, chic i stylish!".

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami