Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

NAJTRAŽENIJI ŽENSKI SATOVI SEZONE JESEN/ZIMA

Saznajte koji su najpopularniji CLUSE modeli ove sezone.

Objavljeno: 08.12.2021

Fluette satovi svojim izgledom imaju snažnu prisutnost s daškom sofisticiranosti. Zahvaljujući svom klasičnom izgledu, pomoći će vam da zablistate u sekundi, a vaš outfit upotpuniti besprijekornom dozom minimalističkog štiha.

Za razliku od prepoznatljivog četvrtastog oblika iz kolekcije La Tétragone, dizajn Fluette satova imaju posebno elegantan i klasičan pravokutni oblik. Ovaj model možete pronaći u tri varijacije boja: zlatno/zelenoj, zlatno/crnoj i srebrno/crnoj boji.

S kućištem od 31 mm i dva različita stila brojčanika, modeli Fluette izrađeni su tako da pristaju svakom zapešću i svakom raspoloženju.

Jeste li ljubitelj žutog zlata? Tada su zlatni satovi s crnim ili zelenim brojčanikom idealan izbor za vas.

Više volite minimalistički izgled? Onda će vaš favorit biti srebrni Fluette sa svojim bezvremenskim vintage dizajnom i crnim mat brojčanikom.


ZLATNI FLUETTE

Odvažan. Elegantan. Sofisticiran. Ako želite ostaviti snažan dojam, Fluette u zlatnoj boji i sa zelenim brojčanikom vaš je najbolji prijatelj.

Klasični dizajn zlatne narukvice od nehrđajućeg čelika ističe posebnost zelenog brojčanika izrađenog od poludragog kamena malahita. Sa svojim jedinstvenim pravokutnim oblikom i minimalističkim štihom, ovaj je model dizajniran s jednim ciljem na umu -  ponuditi ženstveni sat koji privlači poglede.

 

Drugi zlatni Fluette dizajnirala je Iris Mittenaere, francuski model i bivša nositeljica titule Miss Universe. Jedinstvenost ovog modela je brojčaniku izrađenom od crnog sedefa.

Ovo je sat za zaista svaku priliku i pristajat će svim vašim odjevnim kombinacijama. Zlatna boja kućišta i narukvice naglasit će vaš outfit, a crno kućište dodati dašak elegancije. Kako smo spomenuli, veličinu remena možete vrlo jednostavno prilagoditi sami. Sat možete nositi samostalno ili u kombinaciji sa zlatnim CLUSE nakitom koji će dodatno naglasiti njegov sjaj.

Našu ponudu spomenutog nakita možete vidjeti ovdje:

SREBRNI FLUETTE

Srebrni satovi su s razlogom svevremenski. Dovoljno su jednostavni da ispune sve želje žena koje preferiraju minimalistički stil, a ujedno i dovoljno posebni da privlače pozonost na najbolji mogući način.

Srebrni Fluette nastaje kada se spoji elegancija s bezvremenskom klasikom. U kombinaciji crne i srebrne boje, besprijekorno spaja sofisticiranost s dahom vintage dizajna.

Uz teksturirani brojčanik i prepoznatljivi pravokutni oblik, odličan je odabir za žene koje vole jednostavne, minimalističke satove.

SKRAĆIVANJE REMENA NA SATU

Prilikom kupovine sata, uvijek se nameće pitanje hoće li vam odgovarati dužina remena. U slučaju da vam je narukvica sata preduga, često je sat potrebno nositi uraru ili u ovlašteni servis kako biste dužinu prilagodili vašoj ruci.

S Fluette modelom se ne morate brinut! Na remenu se nalazi kopča koja se može pomicati duž narukvice kako biste skratili ili produžili opseg remena u skladu s promjerom vašeg zapešća.

Putem sljedećeg linka možete pronaći video s vrlo jednostavnim uputama kako sami možete prilagoditi dužinu remena možete vidjeti ovdje.

Vaš Fluette čeka vas ovdje.

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami