Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Borboleta - nakit za sva vremena

Modni dodaci koji nikad ne gube na popularnosti

Objavljeno: 25.03.2022

Hrvatski brand nakita Borboleta ove godine slavi prvo desetljeće postojanja, a njegova popularnost nastavlja rasti.

Sve je počelo 2012. godine jednim malim leptirićem na crvenoj niti. To je bio prvi komad nakita stvoren pod brandom Borboleta, a inspiracija je ležala u želji za stvaranjem decentnog nakita koji će unijeti dozu magije u svijet svake žene koja ga nosi.

Od tada su nastale brojne kolekcije s raznim motivima i u širokom spektru boja. Osim narukvica, Borboleta nudi i ogrlice, naušnice i prstenje.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti najpopularnije kolekcije i najtraženije komade. Zakoračite u svijet inspiriran poletnošću leptira i otkrijete komad nakita od kojega se nećete razdvajati godinama.

BORBOLETA CLASSIC

 

Ništa ne predstavlja Borboletu bolje od delikatnog leptirića u zlatnoj, srebrnoj ili rozo zlatnoj boji. Sama riječ „borboleta“ je portugalski naziv za leptira pa je ovaj uzorak odličan prvi korak u stvaranju vaše kolekcije narukvica.

 

 

Također možete odabrati privjesak u obliku srca, zvjezdice ili djeteline, a končić narukvice je dostupan u velikom broju boja. Od klasične crvene ili crne do ružičaste, tirkizne ili vrlo popularne svijetlo smeđe boje.

Cijelu Borboleta Classic kolekciju možete vidjeti ovdje.

BORBOLETA CANDY

 

Za zaljubljenice u jarke boje, prvi izbor će pasti na Candy kolekciju. Veseli motivi i neonske boje probudit će dijete u vama i stavljati vam osmijeh na lice iz dana u dan.

Privjesci su izrađeni od akrila, a njihova ih djelomična transparentnost čini još posebnijima.

 

 

Ovi modeli najprodavaniji su ljeti, ali traženi su i usred najveće zime kao podsjetnik na duge, tople dane.

Uz klasične motive leptira, srca i djeteline, dostupni su privjesci u obliku palme, lubenice, ananasa i sidra. Nekoliko šarenih narukvica na zapešću podignut će i vaš outfit i vaše raspoloženje.

Kompletnu ponudu ovog veselog nakita pronađite ovdje.

 

NARUKVICE S IMENOM

 

Bilo da se želite počasiti novim komadom nakita, želite stalan podsjetnik na voljenu osobu ili tražite poklon za važnu prigodu, Love Letter narukvice će ispuniti sva očekivanja.

 

 

Narukvice su dostupne u crnoj, crvenoj, rozoj ili svijetlo smeđoj boji, a inicijal imena se nalazi na pozlaćenoj pločici uz malo ugravirano srce. U slučaju da ne možete pronaći kombinaciju slova i boje niti koju želite, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01 8008 075 i rado ćemo ju naručiti za vas.

Vašu novu najdražu narukvicu otkrijte ovdje.

SREBRNI NAKIT

 

Uz Borboleta nakit čak i najobičniji outfit dobiva dozu elegancije i šika. Za dozu otmjenosti tu je nekoliko kolekcija narukvica koje su napravljene u potpunosti od srebra i ukrašene poznatim Borboleta simbolima. No narukvice su samo početak ove elegantne priče. Vašu kolekciju možete upotpuniti i drugim ženstvenim komadima poput ogrlica, prstena i naušnica.

 

 

Sav nakit je izrađen od Sterling srebra (srebro 925), a dostupan je i u bojama žutog i rozog zlata. Od decentnog nakita s motivom anđela pa sve do blještavih i šarenih privjesaka iz kolekcije Lueur, čeka vas sofisticirani komad kroz koji ćete moći izraziti vašu osobnost.

 

 

Našu bogatu ponudu ovog jedinstvenog nakita pogledajte ovdje.

BORBOLETA NARUKVICE ZA PAROVE

 

Najlakši način da nekome kažete da vam je važan je da ne kažete ništa – dovoljno je pokloniti originalnu narukvicu.

Narukvice za parove pružaju vam osjećaj povezanosti svakog dana i svakom trenutku. Jednake narukvice stalni su podsjetnik na vašu drugu polovicu, a ujedno i jedinstven način da izrazite svoju ljubav i povezanost.

Sve kombinacije dvostrukih pakiranja narukvica možete vidjeti ovdje.

 

MUŠKE NARUKVICE

 

Jeste li znali da Borboleta u svojoj ponudi ima i narukvice za muškarce?

Sada više ne morate razbijati glavu oko kupovine poklona jer Borboleta nudi idealan dar koji će vaš najdraži muškarac moći nositi svakoga dana.

Modeli s čvorićima ili s privjeskom u obliku sidra, kompasa ili križića jednostavni su i nenapadni, a istovremeno i posebni. Najtraženije su narukvice u crvenoj, crnoj, plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Cijelu ponudu otkrijte ovdje.

 

 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami