Filtriranje
WATCH-A-PORTER Facebook Instagram Youtube

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40 €

Košarica 0 0

Zašto je sat odličan poklon za Božić

BOŽIĆ SE BLIŽI, A TI NEMAŠ IDEJU ŠTO POKLONITI DRAGOJ OSOBI?

Objavljeno: 02.12.2022

Ušli smo u prosinac, a čak i ako ne pogledaš kalendar to možeš shvatiti po silnim ukrasima i pjesmama koje se polako počinju puštati na radio stanicama… Božić dolazi!

Uz sve navedeno, vjerujemo da već planiraš što kupiti bliskim osobama, a mi ti samo možemo reći da su satovi i nakit uvijek odličan izbor. Ako želiš znati zašto, slobodno pročitaj naš blog na ovu temu ovdje.

Kao što nam je bitno da su najbolji satovi na tvojoj ruci, isto tako želimo da i tvoji najbliži dobiju taj osjećaj. S obzirom na to, predstavljamo ti 5 najboljih brendova iz našeg širokog asortimana za koje vjerujemo da će biti idealan izbor za ulogu najboljeg poklona godine, bez obzira na to je li poklon za nju ili njega.

1. CLUSE FEROCE MINI

 

Satovi ovog brenda veoma su brzo stekli popularnost zahvaljujući svojoj eleganciji, stilu, širokom asortimanu, ali i onom najvažnijem, a to je filozofija iza Clusea koja potiče moderne žene da pokažu svoju sposobnost i neovisnost.

Kada sve to spojiš vrlo lako dođeš do zaključka zašto je ovaj sat odličan dar za tvoju prijateljicu, mamu, baku, sestru, curu, ženu i manje-više bilo koju žensku osobu koju poznaješ.

Satovi iz Feroce Mini kolekcije imaju promjer kućišta od samo 25 mm što ih čini dovoljno praktičnima kada te zanima koliko je sati, a opet izuzetno neupadljivima što će samo pridonijeti profinjenosti osobe koje ga nosi.

Više o ovom brendu možeš saznati ovdje.

 

2. CASIO VINTAGE

 

S razlogom ga zovemo bezvremenski klasik. Casio Vintage satovi svoju popularnost ponovno su stekli unazad 5-6 godina, a ove godine na dodjeli nagrade za najboljeg igrača, model iz ove kolekcije nosio je čak i nogometaš Robert Lewandowski. Moramo dodati i to da je njegov sat dobio više pažnje od Richard Mille sata u vrijednosti preko 400.000 $ koji je nosio Karim Benzema.

Uz to dolazi po nevjerojatno pristupačnoj cijeni što znači da nećeš kupiti nešto bezveze, a opet ćeš imati ostatak za ostale poklone.

Ako te zanima koje još poznate osobe nose ove satove, odgovor možeš pronaći ovdje.

 

3. TISSOT GENTLEMAN

 

Švicarski satovi uvijek su bili dobri na dobrom glasu, a ono što svi ne znaju da nemaju nužno abnormalno visoku cijenu. Švicarska industrija satova se zapravo sastoji od brendova u raznim cjenovnim rangovima, počevši od jeftinijih kvarcnih satova pa sve od visoko luksuznih mehaničkih modela. U toj srednjoj kategoriji apsolutni vladar je Tissot čija urarska tradicija traje više od 160 godina. Mnogi ga čak nazivaju i entry-level luksuznim satom.

Premda Gentleman nije jeftin kao prethodna dva sata, svakako je dovoljno pristupačan . Naravno nemoj zaboraviti da WATCH-A-PORTER nudi plaćanje do 12 rata, tako da ako se odlučiš pokloniti ovaj sat toj posebnoj osobi, ne moraš platiti sve odjednom.

 

 

4.  VINCERO CHRONO S

 

Ovaj poklon je čista pobjeda, ali doslovno, jer ime Vincero u prijevodu znači „pobijediti“. Uz to, inspirirani su poznatom Cezarovom uzrečicom „veni, vidi, vici“. Ona se može naći i na poleđini sata. Sve su to sitni detalji koje čine Vincero Chrono S modelom dobrim izborom, a cijela ova priča može se dodati i u čestitku.

Tako će osoba koja dobije poklon uvijek s veseljem nositi ovaj sat i sjetiti se tebe kad pogleda na njega.

 

 

5. DIESEL MR DADDY

 

Popularni satovi raskošnih dimenzija apsolutni su hit među muškarcima, a to vam mi možemo garantirati iz prve ruke. Talijanska moda koja je gledana kao „capo di tutti capi“ u toj industriji proizvela je mnoge brendove, a među njima i Diesel koji ne prestaje oduševljavati ni kada su satovi u pitanju.

Odlučiš li Mr Daddy model iskoristiti kao poklon za dečka, prijatelja, brata ili bilo koju drugu mušku osobu u svom životu, znamo da zabune sigurno nema.

 

 

Sve ove satove možeš pronaći na našem web shopu. Nudimo besplatnu dostavu iznad 40 , a svi naši paketi dolaze na tvoju adresu u roku 5 radnih dana tako da se ne moraš brinuti da tvoj poklon neće stići na vrijeme. 

Komentari (0)
Ostavite vašu recenziju

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Trenutno nema komentara
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Pretplatite se i ostvarite popust na sljedeću kupovinu!
Brza dostava 100% Sigurna kupnja Povrat i zamjene Česta pitanja

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.
 

Sendgrid

Google ecommerce
Facebook pixel
Crazy Egg
HotJar
Adroll
Glami